Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op [email protected]

  

 


 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
terug naar vorige scherm

Tweede speeldag zit er weer op
11-5-2018  | 

Traditiegetrouw wordt de tweede speeldag van het ICC afgewerkt op Hemelvaartsdag. Dit maal was HC Zwolle de gastheer waar 16 jongensteams wederom drie wedstrijden speelden. We mogen heel blij zijn dat de zon van de afgelopen dagen even een pas op de plaats heeft gemaakt. De temperatuur kwam uit op 17 graden. Uitstekend weer om met elkaar de degens te kruizen.

 

In Poule A continueerde Victoria hun zegenreeks en voegde weer negen punten aan hun totaal waardoor zij door de concurrentie niet meer zijn in te halen en zich reeds hebben plaatst in Poule A voor de halve finale op tweede Pinksterdag. Ook MEP deed goede zaken. Zij wonnen twee maal en speelden tegen de directe concurrent Leiden gelijk (4-4) waardoor ook zij niet meer zijn in te halen en met 16 punten de halve finale instappen. Onderin pakten de jongens van Fletiomare hun eerste punten door Alkmaar te verslaan.

 

In Poule B is de strijd nog niet gestreden. Koploper Voordaan morste geen punten en plaatste zich met de maximaal aantal punten voor de halve eindstrijd waar zij MEP zullen treffen. De tweede halve finalist is nog onbekend. Maar liefst drie teams maken hier nog aansprak op: Oranje Rood, titelverdediger Push en Laren zullen op de finaledag gaan uitmaken wie in de halve finale het op mag nemen tegen Victoria. Zowel Xenios als Cartouche, die op de eerste speeldag geen punten wisten te pakken, konden de nul in de stand wegpoetsen.

 

Het was weer een doelpuntrijke dag. In totaal zijn er, in twee dagen, maar liefst 313 doelpunten gemaakt. Zo wist Victoria maar liefst 20 doelpunten te scoren. Ook MEP haalde flink uit met 17 doelpunten. De toeschouwers werden onder andere verwend met 8-2, 3-3, 9-2, 4-4 en 10-0. Van de in totaal 24 wedstrijden is er slecht is één wedstrijd niet gescoord.

 

Op tweede Pinksterdag staat eerst de laatste speelronde op het programma waarna de kruisfinale en finaleronde gespeeld worden op het complex van Hockeyclub Rotterdam.. Elk team speelt ook dan weer drie wedstrijden van 2x 25 minuten. Iedereen is van harte welkom om aan het einde van de dag de vlag van het ICC na  maar liefst 22 edities te strijken. Tot dan!

 
 

Onze partners