Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
Het ICC-toernooi gaat aan zijn twintigste editie beginnen. We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, al sinds 2010, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Gooische MC1 en Push JC1 kampioen!

6-6-2017 | 
Oranje Rood was dit jaar het decor van de finale dag van de 21ste editie van het ICC. Het ICC wordt voor de top C jeugd gezien als de nationale bekercompetitie voor 16 meisjes en 16 jongensteams uit het hele land. Jaarlijks strijdt men in 9 wedstrijden verdeeld over 3 wedstrijddagen om de hoogste eer.
 
Lees meer >>
We zijn klaar voor de laatste dag
5-6-2017 | 
Het lijkt erop dat we er een prachtige dag van gaan maken. Het weer is goed en iedereen heeft er weer zin in. Houd de site weer in de gaten voor de uitslagen.
ICC en de Play offs zorgen voor mooi tophockey!
29-5-2017 | 
ICC en de Play offs zorgen voor mooi tophockey!
 
Tijdens Hemelvaart werd op HV Victoria en AH&BC de tweede speeldag van de 21ste editie van het ICC afgewerkt. En op beide locaties was er niet alleen tophockey voor de C jeugd maar ook met play offs voor de senioren. Het werd de drukste hemelvaart ooit op de weg maar
Lees meer >>
Hemelvaartsdag, een dag om te genieten
25-5-2017 | 
Een prachtige dag om een paar lekke potten hockey te spelen. We merken dat iedereen er weer veel zin in heeft. Houd de site in de gaten voor alle uitslagen. Die worden na iedere ronde geüpdatet.
Lees meer >>
21ste editie van ICC is van start gegaan
18-4-2017 | 
Traditioneel op Tweede Paasdag start de Interregional Challenge Cup, de nationale beker competitie voor de top C-jeugd van Nederland. De eerste speeldag werd gehouden op de complexen van HC Zwolle en Gooische HC uit Bussum. Ondanks de mindere weersberichten voerde de zon de boventoon en was het prachtig sportweer voor de eerste drie rondes van
Lees meer >>
ICC in Cuba: ICCuba!

25-2-2017 | 
Bij elk lustrum selecteert het ICC comité in samenwerking met de KNHB en sportontwikkelingsproject in een land waar de jongeren het met heel wat minder genoegen moeten nemen. Het ICC is een 3 daags evenement voor de top C jeugd van Nederland. Het doel van het ICC is om in het kader van de missie, een impuls te geven aan de
Lees meer >>
Deelnemende teams 2017 bekend
26-1-2017 | 
Ook voor editie 2017 was het weer moeilijk om een goede keuze te maken uit de teams die zich in eerste instantie hadden opgegeven voor mogelijke deelname het toernooi. Op basis van de resultaten in het voorseizoen en de standen bij aanvang van de winterstop is uiteindelijk de volgende indeling gemaakt:     Jongens
Lees meer >>
Finale 2017 op HC Oranje-Rood

22-10-2016 | 
De finale van het ICC-toernooi  2017 zal plaatsvinden op het prachtige nieuwe complex van de nieuwe fusieclub HC Oranje-Rood in Eindhoven. We zijn blij dat we het prachtige complex met 8 velden mogen gebruiken.
Lees meer >>
We gaan beginnen aan de laatste toernooidag
16-5-2016 | 
De laatste dag van het twintigste ICC-toernooi staat op het punt van beginnen. We zullen u de hele dag via de pagina uitslagen zo snel en goed mogelijk op de hoogte houden van aal ontwikkelingen. Houd die pagina dus steeds goed in de gaten
Lees meer >>
Aandacht voor hockey in Cuba
16-2-2016 | 
In het kader van het twintigjarig jubileum van het ICC-toernooi gaan we weer een hockeyproject in het buitenland promoten. Dit jaar wordt dat hockey in Cuba. Binnenkort vindt u hier meer informatie. 
ICCuba
17-3-2016 | 
Een oproep aan jullie als deelnemende clubs, teams, spelers, scheidsrechters, maar ook andere lezers of clubs die mee willen doen.  Help aub mee om het Cubaanse hockey een stap dichter bij hun droom te brengen.  Ons eerste ICCuba! doel is om minimaal 1 container vol hockeymaterialen voor jong en oud op Cuba te verzamelen.
Lees meer >>
Het zuiden slaat zijn slag
6-5-2016 | 
Terwijl de play off’s bij de hoofdklasse afgewerkt worden, stonden 32 teams van de top van de C jeugd met elkaar oog in oog op de 20ste editie van het ICC. Dit landelijke evenement wordt in een drieluik tijdens tweede Paasdag, Hemelvaart en tweede Pinksterdag gespeeld. Terwijl de Dames van Den Bosch en de heren van Oranje Zwart om de landstitel
Lees meer >>
Tweede speeldag start met prachtig weer
5-5-2016 | 
Het weer speelt mee vandaag. Alle teams zijn onderweg naar Nijmegen en Voorburg of zijn ondertussen gearriveerd. We houden via de link 'Het Toernooi' de hele dag op de hoogte van de actuele stand van zaken.
Onze partners