Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op [email protected]

  

 


 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
Het ICC-toernooi gaat aan zijn 22ste editie beginnen. We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, al sinds 2010, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het ook mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Finaledag in 2018 weer op Kampong
7-11-2017 | 
Voor het komende toernooi hebben we, net als drie jaar geleden, de velden van Kampong kunnen vastleggen. Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018, zullen we dus weer mooi centraal in Nederland onze wedstrijden en finales afwerken. Nu al onze dank aan Kampong voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.
Lees meer >>
ICC in Cuba: ICCuba!

25-2-2017 | 
Bij elk lustrum selecteert het ICC comité in samenwerking met de KNHB en sportontwikkelingsproject in een land waar de jongeren het met heel wat minder genoegen moeten nemen. Het ICC is een 3 daags evenement voor de top C jeugd van Nederland. Het doel van het ICC is om in het kader van de missie, een impuls te geven aan de
Lees meer >>
ICCuba
17-3-2016 | 
Een oproep aan jullie als deelnemende clubs, teams, spelers, scheidsrechters, maar ook andere lezers of clubs die mee willen doen.  Help aub mee om het Cubaanse hockey een stap dichter bij hun droom te brengen.  Ons eerste ICCuba! doel is om minimaal 1 container vol hockeymaterialen voor jong en oud op Cuba te verzamelen.
Lees meer >>
Onze partners