Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

NATUURLIJK
OOK TIJDENS
HET ICC-TOERNOOI
 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte

Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, nu al voor het derde jaar, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Wedstrijdschema's 2014 gepubliceerd
2-3-2014 | 
Vandaag, 2 maart 2014, zijn de wedstrijdschema's voor het toernooi 2014 gepubliceerd. Je vindt de schema's onder de ingang  'Het Toernooi' en dan links in de navigatiebalk. Houdt de site goed in de gaten want de komende tijd zullen ook andere onderdelen, zoals het programmaboekje, worden gevuld.
Lees meer >>
Speellocaties en teams 2014 bekend gemaakt
19-12-2013 | 
Voor het ICC-toernooi 2014 zal van de volgende speellocaties gebruik gemaakt gaan worden: Tweede Paasdag : MOP en Tilburg Hemelvaartsdag: Nijmegen en Zwolle Tweede Pinksterdag: finales op Kampong

Voor het toernooi 2014 zijn de volgende teams uitgenodigd:
Lees meer >>
Onze partners