Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

NATUURLIJK
OOK TIJDENS
HET ICC-TOERNOOI
 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte

Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, nu al voor het derde jaar, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Hemelvaartsdag 2014 is gespeeld
8-6-2014 | 
Op Hemelvaart wordt inmiddels traditiegetrouw de tweede speeldag van het ICC georganiseerd. Ditmaal deden de deelnemende teams Nijmegen (jongens) en Zwolle (meisjes) aan. Ondanks dat de zon zich amper liet zien en het de koudste hemelvaart ooit werd, was de sfeer weer optimaal en werd er op het scherpst van de snede gestreden.
Lees meer >>
ICC toernooi is volwassen geworden!
22-4-2014 | 
Terwijl de meisjes van Zwolle C1 in de auto zaten richting Tilburg, barstte het feest bij PEC Zwolle los. Gelukkig waren zij wel getuige van de memorabele overwinning van PEC op AJAX. En zouden zij in staat zijn als titelhouder weer te stunten? Inmiddels is de 18de editie van het ICC weer losgebarsten. Ditmaal bevonden de strijdtonelen
Lees meer >>
Onze partners