Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

NATUURLIJK
OOK TIJDENS
HET ICC-TOERNOOI
 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte

Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, nu al voor het vierde jaar, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Meisje Tweede Paasdag toch in actie
30-1-2015 | 
Hoewel de meisjes dit jaar dus niet mee doen aan het ICC-toernooi heeft het team van meisjes C1 van Tilburg de afvallende meisjestemas benaderd en uitgenodig voor een onderling toernooi op Tweede Paasdag. Voor zover we hebben gehoord hebben 10 meisjesteams daarop al positief gereageerd.
Lees meer >>
Toernooi 2015 zonder meisjes
29-1-2015 | 
Wat later dan gepland vindt u hier de eerste informatie over het ICC-toernooi 2015.  De vertraging is ontstaan toe bleek dat de KNHB op Hemelvaartsdag ook wedstrijden had gepland voor de diverse C-teams.
Lees meer >>
Onze partners