Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

 

NATUURLIJK
OOK TIJDENS
HET ICC-TOERNOOI
 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, nu al voor het vierde jaar, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Verslag ICC finaledag 2015

26-5-2015 | 
Het ICC toernooi kan terugzien op een prachtige finaledag, met een spannende laatste pouleronde en spectaculaire kruisfinales en plaatsingswedstrijden. Maar liefst 4 van de 8 kruiswedstrijden waarin een strafbalserie de beslissing moest brengen en een finale die pas in de verlenging met een golden goal werd beslist.


Lees meer >>
Verrassende uitslagen op tweede speeldag

16-5-2015 | 
Traditiegetrouw worden op Hemelvaart, de tweede speeldag van het ICC toernooi, de kaarten geschud.  Een stralende zon, een warm welkom van de organisatie van de Bredase Hockeyvereniging Push, en een tafel vol met lekkernijen voor bij de koffie die op de binnendruppelende teams stond te wachten, maakte het decor compleet.
Lees meer >>
De tweede toernooidag is begonnen

14-5-2015 | 
De tweede toernooidag van het ICC-toernooi is begonnen. Bij Push in Breda zijn de 16 jongensteams de volgende drie poulewedstrijden aan het afwerken.
Houd de site in de gaten voor alle uitslagen en poulestanden. Dit vindt u onder 'het toernooi'hierboven en dan 'uitslagen' in de linker navigatie.
Lees meer >>
Onze partners