Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

 

NATUURLIJK
OOK TIJDENS
HET ICC-TOERNOOI
 


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
Het ICC-toernooi gaat aan zijn twintigste editie beginnen. We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, al sinds 2010, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Teams, poules en speelocaties 2016 bekend
16-1-2016 | 
Dit jaar gaan we beginnen aan de twintigste editie van het ICC-toernooi. De inschrijving van de 32 deelnemende teams is binnen en we kunnen dus nu de teams, de poule-indeling en de speellocaties bekend maken.
De poule indeling bij de meisjes ziet er als volgt uit:
Lees meer >>
Verslag ICC finaledag 2015

26-5-2015 | 
Het ICC toernooi kan terugzien op een prachtige finaledag, met een spannende laatste pouleronde en spectaculaire kruisfinales en plaatsingswedstrijden. Maar liefst 4 van de 8 kruiswedstrijden waarin een strafbalserie de beslissing moest brengen en een finale die pas in de verlenging met een golden goal werd beslist.


Lees meer >>
Onze partners