Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

   


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
Het ICC-toernooi gaat aan zijn twintigste editie beginnen. We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, al sinds 2010, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Editie 20 start met record aantal doelpunten
29-3-2016 | 
Traditiegetrouw vindt de eerste speeldag van het ICC plaats op tweede paasdag. Twintig jaar geleden hebben een groot aantal clubs onder aanvoering van Hockeyclub Amsterdam het initiatief genomen een competitie op te zetten waar ontwikkeling van de spelers centraal stond: een drie daags evenement waar opleiden extra inhoud krijgt. Mede door
Lees meer >>
ICCuba
17-3-2016 | 
Een oproep aan jullie als deelnemende clubs, teams, spelers, scheidsrechters, maar ook andere lezers of clubs die mee willen doen.  Help aub mee om het Cubaanse hockey een stap dichter bij hun droom te brengen.  Ons eerste ICCuba! doel is om minimaal 1 container vol hockeymaterialen voor jong en oud op Cuba te verzamelen.
Lees meer >>
Aandacht voor hockey in Cuba
16-2-2016 | 
In het kader van het twintigjarig jubileum van het ICC-toernooi gaan we weer een hockeyproject in het buitenland promoten. Dit jaar wordt dat hockey in Cuba. Binnenkort vindt u hier meer informatie. 
Teams, poules en speelocaties 2016 bekend
16-1-2016 | 
Dit jaar gaan we beginnen aan de twintigste editie van het ICC-toernooi. De inschrijving van de 32 deelnemende teams is binnen en we kunnen dus nu de teams, de poule-indeling en de speellocaties bekend maken.
De poule indeling bij de meisjes ziet er als volgt uit:
Lees meer >>
Steun ook de Kadish Foundation

22-4-2013 | 
In december 2010 heeft ICC comité lid Lutger een bezoek gebracht aan Zambia (zie verdere verslagen op deze site). Hij heeft de start van een programma gemaakt die door Gijs Hardeman later verder is uitgewerkt. Gijs is zo betrokken geraakt bij dit project dat hij het niet meer los kan laten. zijn doel is dat het programma structureel
Lees meer >>
Onze partners