Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op webmaster@icctoernooi.nl

   


Het ICC-comité ondersteunt
deze KNHB-campagne
van harte
Welkom op de site van het ICC-Toernooi
 
Het ICC-toernooi gaat aan zijn twintigste editie beginnen. We hopen dat u als bezoeker van onze site ondertussen de weg weet te vinden. Dankzij de welwillende medewerking van Lisa ledeninfomatiesystemen, kunnen we u, al sinds 2010, op een veel betere manier informeren over alle zaken rond het aankomende ICC-toernooi.
 
Voor met name de deelnemers aan het toernooi worden steeds meer zaken via de site bekend gemaakt. Houd de site dan ook goed in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist. Daarnaast maakt Lisa het on mogelijk alle deelnemers straks weer persoonlijk, via e-mail, te benaderen.
  
Het ICC-comité
Nieuws
Finale 2017 op HC Oranje-Rood

22-10-2016 | 
De finale van het ICC-toernooi  2017 zal plaatsvinden op het prachtige nieuwe complex van de nieuwe fusieclub HC Oranje-Rood in Eindhoven. We zijn blij dat we het prachtige complex met 8 velden mogen gebruiken.
Lees meer >>
We gaan beginnen aan de laatste toernooidag
16-5-2016 | 
De laatste dag van het twintigste ICC-toernooi staat op het punt van beginnen. We zullen u de hele dag via de pagina uitslagen zo snel en goed mogelijk op de hoogte houden van aal ontwikkelingen. Houd die pagina dus steeds goed in de gaten
Lees meer >>
Het zuiden slaat zijn slag
6-5-2016 | 
Terwijl de play off’s bij de hoofdklasse afgewerkt worden, stonden 32 teams van de top van de C jeugd met elkaar oog in oog op de 20ste editie van het ICC. Dit landelijke evenement wordt in een drieluik tijdens tweede Paasdag, Hemelvaart en tweede Pinksterdag gespeeld. Terwijl de Dames van Den Bosch en de heren van Oranje Zwart om de landstitel
Lees meer >>
Tweede speeldag start met prachtig weer
5-5-2016 | 
Het weer speelt mee vandaag. Alle teams zijn onderweg naar Nijmegen en Voorburg of zijn ondertussen gearriveerd. We houden via de link 'Het Toernooi' de hele dag op de hoogte van de actuele stand van zaken.
Editie 20 start met record aantal doelpunten
29-3-2016 | 
Traditiegetrouw vindt de eerste speeldag van het ICC plaats op tweede paasdag. Twintig jaar geleden hebben een groot aantal clubs onder aanvoering van Hockeyclub Amsterdam het initiatief genomen een competitie op te zetten waar ontwikkeling van de spelers centraal stond: een drie daags evenement waar opleiden extra inhoud krijgt. Mede door
Lees meer >>
Eerste ronde gespeeld
28-3-2016 | 
Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden zijn we er klaar voor. De eerst teams druppelen binnen. We gaan u vandaag op de site zo actueel mogelijk op de hoogte houden van alle uitslagen. Klik daarvoor op de link 'het toernooi'hierboven en alle informatie staat dan in de linkerbalk.
Lees meer >>
Teams, poules en speelocaties 2016 bekend
16-1-2016 | 
Dit jaar gaan we beginnen aan de twintigste editie van het ICC-toernooi. De inschrijving van de 32 deelnemende teams is binnen en we kunnen dus nu de teams, de poule-indeling en de speellocaties bekend maken.
De poule indeling bij de meisjes ziet er als volgt uit:
Lees meer >>
Steun ook de Kadish Foundation

22-4-2013 | 
In december 2010 heeft ICC comité lid Lutger een bezoek gebracht aan Zambia (zie verdere verslagen op deze site). Hij heeft de start van een programma gemaakt die door Gijs Hardeman later verder is uitgewerkt. Gijs is zo betrokken geraakt bij dit project dat hij het niet meer los kan laten. zijn doel is dat het programma structureel
Lees meer >>
Onze partners